Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Mi Mimma's Algemene voorwaarden 12 april 2019

ALGEMEEN

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Mi Mimma. Door het bestellen van een artikel in mijn webwinkel of via e-mail geeft u aan kennis te hebben genomen van de inhoud en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Mi Mimma behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.  

PRIVACY

Indien u een bestelling plaatst worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. Mi Mimma verstrekt nooit gegevens aan derden waardoor jouw privacy in het geding komt.

COPYRIGHT

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zullen juridische stappen ondernomen worden.

BESTELLING EN OVEREENKOMST

Je kunt een bestelling plaatsen via de webshop. Je dient deze volledig en op waarheid berust in te vullen. Bij alle maatwerk en gepersonaliseerde sieraden vervalt het retourrecht. Mi Mimma behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden indien je je niet aan de door Mi Mimma gestelde voorwaarden houdt.

PRIJZEN EN BETALING

De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij u voldoet aan de minimale besteding en in aanmerking komt voor gratis verzending. Mi Mimma is niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site. Je dient je bestelling te betalen via overschrijving. Vooruitbetaling is hierbij noodzakelijk en dient te geschieden binnen 5 dagen na ontvangst van de bestelbevestiging. Wanneer de betaling na 5 dagen niet door Mi Mimma ontvangen is, ontvang je eenmalig per email een betalingsherinnering. Vervolgens heb je 3 dagen de tijd om de betaling alsnog in orde te maken. Indien de bestelling na 8 dagen niet betaald is, wordt de bestelling geannuleerd.

ANNULERING

Wanneer je je bestelling wilt annuleren dien je dit te melden per email aan info@MiMimma.nl. De bestelling is slechts te annuleren indien er nog geen personalisatie heeft plaatsgevonden. 

VERZENDING EN LEVERING

De verzendkosten staan vermeld op de website onder verzending en retournering. Indien u heeft gekozen voor verzending met Track & Trace code zal u deze in de mail ontvangen bij verzending van uw product.

ZICHTTERMIJN/HERROEPINGSRECHT

Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heeft de afnemer het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 dagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd. Indien de afnemer na afloop van deze termijn de geleverde zaken niet aan Mi Mimma heeft teruggezonden, is de koop een feit. De afnemer is gehouden, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 14 dagen na aflevering schriftelijk melding te maken bij Mi Mimma. De afnemer dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend. Indien de zaken bij de afnemer zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit lid. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt Mi Mimma er zorg voor dat binnen 14 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het aankoopbedrag exclusief de berekende verzendkosten aan de afnemer wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer. Het herroepingsrecht geldt niet voor goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk. 

KLACHTEN

Mi Mimma gaat ervoor om iedere klant het product te leveren dat hij of zij voor ogen had. Indien u toch ontevreden bent kunt u altijd contact opnemen door een email te sturen naar info@MiMimma.nl. Graag verneem ik waarover je niet tevreden bent en uiteraard zal ik wanneer nodig mijn best doen het probleem op te lossen.  
 

AFBEELDINGEN EN SPECIFICATIES

Alle afbeeldingen en specificaties, afmetingen, kleuren, etc. op de website van Mi Mimma gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

VERZORGING

Alle sieraden met tekst zijn verkrijgbaar in zilver (aluminium) of leder. De letters en/of symbolen worden met de hand in het sieraad geslagen, wat ieder sieraad persoonlijk en uniek maakt. Daarnaast wordt het (zilveren) sieraad met veel zorg gepolijst tot een mooie glans. Het kan voorkomen dat het zilveren sieraad kan verkleuren door bijv. de zuurtegraad van je huid of oxidatie. Met een zachte doek (evt. voorzien van een zilverpoets) breng je de glans weer terug.
 Vermijd water en vocht!

contactgegevens

Mi Mimma

KVK: 69749094

 
Verfmolen 10
2614LP Delft
Nederland
 
Telefoon: 06-41858107
Email: info@mimimma.nl
 
Contactpersoon voor privacyzaken
Babs
Schuiven naar boven

VERTRAGING!

Bestellingen worden in behandeling genomen na 6 MAART

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BEdankt voor jullie begrip!