Open lederen armband met tekst

Vanaf slechts €19.95

Open lederen armband met tekst-lp2

WELKE TEKST ZET JIJ EROP?

Eersteklas leer

De open lederen armband met tekst is gemaakt van zacht, eersteklas Italiaans leer afkomstig uit Florence. Leer is een natuurproduct en heeft een ademende functionaliteit en beperkte vochtopname. Daardoor zal de armband ook met de iets warmere dagen nog comfortabel aanvoelen. De lederen band van de afbeelding hiernaast zal door mij op maat worden gemaakt. Het is belangrijk dat u de polsmaat goed doorgeeft. Deze kunt u meten over de knobbeltjes van uw polsen. 

*Tip! Als u even geen centimeter bijdehand heeft (wie heeft die tegenwoordig nog?) kunt u ook een veter gebruiken en die daarna langs een liniaal houden. Ook geen liniaal bijdehand? Klik dan hier en print hem uit. 

Zwart leer
Alluminium armband

Aluminium strip

De leren armbanden zijn niet standaard voorzien van het aluminium waarop ik de persoonlijke tekst voor je in kan maken. Op de leren armband maak ik een zilverkleurige aluminium strip vast. Ik maak gebruik van goede dikke strips om de armband duurzamer te maken. Deze buig ik in de vorm van een armband en bewerk ik zo dat het een prachtige armband wordt. Het maken van de armband is allemaal handwerk.  

Slagletter

Het bewerken van het aluminium om jouw kinderen, huisdier, jouw lijfspreuk of liefdesverklaring. Een telefoonnummer of de naam van je bedrijfje. Het maakt niet uit wat jij ook bedenkt, ik zorg met de slagletters dat het in het aluminium wordt vereeuwigd! Ik maak gebruik van de slagletters van Impressart, een kwaliteitsmerk in de slagletter industrie!

Slagletter hart

Open lederen armband met tekst

Uiteindelijk krijg je een open lederen armband met tekst zoals dit voorbeeld! Tof is deze hè? Ik maak er ook graag een speciaal voor jou! Maar naast dit plaatje zijn er meer mogelijkheden. Neem eens een kijkje in de shop