Mi Mimma logo

Welkom nieuwe site! Vaarwel oude site!

Hoi allemaal, welkom op de nieuwe site! Mijn oude site had wat kuren en mijn webdesigner was niet tevreden. Samen besloten we om voor een totaal nieuw ontwerp te gaan. Ik hoop hiermee mijn producten nog beter bij jullie aan te kunnen bieden en jullie nog beter te kunnen informeren over de toffe nieuwe creaties!

Hoi allemaal, welkom op de nieuwe site! Mijn oude site had wat kuren en mijn webdesigner was niet tevreden. Samen besloten we om voor een totaal nieuw ontwerp te gaan. Ik hoop hiermee mijn producten nog beter bij jullie aan te kunnen bieden en jullie nog beter te kunnen informeren over de toffe nieuwe creaties!

Het vorige ontwerp had vooral in de backoffice, waar jullie niets mee te maken hebben, veel onoverzichtelijke onderdelen. Er ging ook veel tijd verloren met het handmatig aanpassen van de toegevoegde btw op producten. Misschien is het jullie weleens opgevallen dat er prijzen met vreemde afrondingen stonden op de oude site. Daarnaast vond ik het niet handig dat men naar een afbeelding moest kijken om eigenschappen van de producten te kiezen.

Die tijd is voorbij! Met deze website is ook voor mij in de backoffice alles tot in de kleinste details in te stellen. Je kunt nu ook gewoon op de gewenste afbeelding klikken om je product in te stellen, kijk maar eens naar deze trendy slider armband. Met de nieuwe lay-out van de productpagina maak jij nog sneller jouw mooiste unieke handgemaakte sieraden!

Deel mijn bericht!